En kväll av reflektion och framåtblick under Brunflo IK:s ledarträff

Brunflo IK:s ledare samlades för en inspirerande och informativ kväll, där säsongen utvärderades och framtiden planerades.

Sidan uppdaterades: 29 april 2024

På kvällen, tisdagen den 9 april, samlades ledarna från alla lagen i Brunflo IK, samt representanter från styrelsen och ishallsföreningen, för en ledarträff i Klanghallens cafeteria. Syftet med träffen var att fånga upp ledarnas tankar och synpunkter för att summera säsongen som varit.

Varje år anordnar Brunflo IK en gemensam ledaträff där ledarna får möjlighet att uttrycka sina åsikter om den gånga säsongen. Detta för att styrelsen ska få en inblick i verksamheten, vilket i sin tur hjälper styrelsen att planera för kommande säsong. Vid denna träff fanns även idrottskonsulent Dan Jönsson från RF-SISU J-H på plats för att hjälpa till med dokumenteringen och för att styra den planerade workshopen.

Träffen, som var en del av RF-SISU Jämtland-Härjedalens nu pågående ledarsatsning, använde delar av materialet Samla ledarteamet för att utvärdera den gångna säsongen. För att förenkla styrelsens fortsatta arbete med det som uppkom under träffen användes det digitala verktyget Padlet, som kortfattat är en digital skrivyta för att kunna samla länkar eller tankar tillsammans. Detta för att slippa skriva i ett dokument och på löst papper och det går därför också komma åt den när som helst och från vilken enhet som helst. Deltagarna fick fylla i sina reflektioner från borden där de satt, in i Padlet, vilket skapade en levande och interaktiv diskussion.

Kvällen var fylld av engagemang, samarbete och framåtblickande diskussioner, där ledarna fick möjlighet att lyfta fram både positiva aspekter och områden för förbättring.

”Träffen var en inspirerande påminnelse om vikten av gemenskap, kommunikation och kontinuerlig utvärdering för att driva en framgångsrik idrottsförening”, säger idrottskonsulent Dan Jönsson efter kvällen.

Är din förening i behov av stöd och utveckling? Kontakta din kommuns idrottskonsulent för vägledning i ert utvecklingsarbete.

Sidan publicerades: 29 april 2024